Ga naar Content

De Haan zit er flink doorheen na nieuwe dreun Volendam: "Oude vorm snel terug"

Het leven als voetballer van FC Volendam is op dit moment geen pretje. Daar kan Milan de Haan over mee praten. De middenvelder was na het verlies tegen NEC (2-5) zichtbaar aangeslagen. "Ik weet het even niet."

Milan de Haan van FC Volendam over tegentreffer na afgekeurd doelpunt - NH Nieuws

"Ik voelde veel ongeloof", geeft Milan de Haan aan over de beginfase. FC Volendam leek op voorsprong te komen tegen NEC door de treffer van Vivaldo Semedo, maar de VAR constateerde hinderlijk buitenspel. Een paar secondes later scoorde NEC. "Dat is zo vervelend, waardoor de wedstrijd ineens omdraait."

"Snel veranderen"

Ook Regillio Simons was niet te spreken over het Nijmeegse doelpunt vlak na de afgekeurde goal. "Ik had er de pest over in", is de duidelijke taal van de Volendamse trainer. "We krijgen de doelpunten heel makkelijk tegen. Dat moet echt heel snel veranderen."

Tekst loopt door onder de video.

FC Volendam-trainer Regillio Simons boos over tegentreffers - NH Nieuws

Voor de achtste wedstrijd op rij won FC Volendam niet. "Dat zijn harde cijfers", aldus Simons. Hierdoor staat de club uit het vissersdorp troosteloos onderaan in de eredivisie.

Vorm

Toch willen de Palingboeren het niet opgeven. Al vond De Haan het vlak na de wedstrijd moeilijk om een oplossing te bedenken. "Als jonge speler is dit gewoon zwaar. Ik kom moeilijk in m'n eigen spel en hoop snel m'n oude vorm weer terug te vinden. Daar word ik wel goed mee geholpen door de oudere jongens."

Tekst loopt door onder de video.

FC Volendam-speler Milan de Haan zit er door heen na verlies - NH Nieuws

Nog tien wedstrijden staan er voor FC Volendam op het programma. Om te beginnen volgend weekend het uitduel met PEC Zwolle.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52