Ga naar Content

Weg bezaaid met boodschappen nadat vrachtwagen lading verliest

Een vrachtwagen, die onderweg was naar de Albert Heijn, heeft vanmiddag een flink deel van zijn lading verloren in Oostzaan. Hierdoor ligt de weg momenteel bezaaid met allerlei etenswaren en andere spullen bedoeld voor de supermarkt.

Kwark, boter, melk en bananen. Met een beetje geluk valt er een heel boodschappenlijstje bij elkaar te rapen op de Kolkweg in Oostzaan, ter hoogte van de oprit A8/A10.

Vermoedelijk vetrok de vrachtwagen vanaf het nabij gelegen distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam met een volle bak. Maar rond vier uur rolde er meerdere rolcontainers met gekoelde boodschappen uit de vrachtwagen de weg op. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. 

Weg dicht

Vanwege de verloren lading is de weg richting Amsterdam momenteel tijdelijk afgesloten. Er moet een specialistisch bedrijf aan te pas komen om het wegdek weer schoon te krijgen. Het is nog niet duidelijk hoelang de weg afgesloten zijn blijven. Weggebruikers moeten rekening houden met een klein uur vertraging. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.