Ga naar Content

Pascal Jansen en aanvoerder Martins Indi zien AZ door ondergrens zakken: "Heel erg ondermaats"

Ondanks het bereiken van de kwartfinale waren er na afloop nauwelijks lachende gezichten te zien bij AZ. De formatie van Pascal Jansen ging ten koste van Quick Boys een ronde verder, maar de manier waarop de zege tot stand kwam, liet te wensen over. Aanvoerder Bruno Martins Indi zag zichzelf en zijn teamgenoten een bedenkelijk niveau halen. "Tegen een amateurclub kun je het nooit goed doen."

Bruno Martins Indi: "We moeten vertrouwen blijven uitstralen" - NH Sport/Frank van der Meijden

"Als je vandaag 4-1 wint, dan zouden ze het nog hebben over het tegendoelpunt", vertelt Martins Indi na afloop. "Maar de manier waarop wij hebben gespeeld was heel erg ondermaats"

"Dit was gewoon een heel slechte wedstrijd. Geen excuses"

AZ-trainer Pascal Jansen

"We waren slordig, er werd te laat druk gezet, de afstanden waren te groot, counter op counter en we geven de doelpunten veel te makkelijk weg", somt Martins Indi alle problemen achter elkaar op. 

Pascal Jansen: "We zijn vanavond heel ver weg gezakt" - Orange Pictures

Ook Pascal Jansen had wel eens een leukere bekeravond in het AZ-stadion meegemaakt en zag zijn ploeg vrijwel het gehele duel ploeteren tegen de amateurs uit Katwijk. "Dit was gewoon een heel slechte wedstrijd. Geen excuses. Er was frustratie in het elftal en we kwamen bij vlagen niet in de duels. Het duurde ook in aanvallend opzicht erg lang voordat we tot kansen kwamen. We maken vervolgens een aantal grote persoonlijke fouten en die worden genadeloos afgestraft", aldus Jansen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52