Ga naar Content

Telstar verslaat sparringpartner Koninklijke HFC over twee duels

Telstar heeft na 4 helften van 30 minuten Koninklijke HFC verslagen. De eerste wedstrijd werd 0-0, waarna de tweede in 3-1 eindigde door goals van Danzell Gravenberch (twee) en Quinten van den Heerik. 

Danzell Gravenberch - Foto: Pro Shots/Sonny Lensen

De Witte Leeuwen kwamen pas in de tweede wedstrijd tot scoren tegen Koninklijke HFC. Na een aantal kleine kansjes voor Telstar zorgde Danzell Gravenberch voor de 1-0. Christos Giousis onderschepte een terugspeelbal van HFC en legde hem panklaar af op de bonkige spits. De aanvaller was ook snel in de tweede helft trefzeker na een combinatie tussen meerdere spelers. 

HFC maakte het vervolgens nog wel spannend door de aansluitingstreffer te maken. Vlak voor het laatste fluitsignaal van de middag was het 'goudhaantje' Quinten van den Heerik, die Telstar de oefenzege schonk tegen Koninklijke HFC: 3-1. De eerste oefenwedstrijd tegen HFC kende weinig hoogtepunten en geen doelpunten. 

Tekst gaat verder onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

De tweede seizoenshelft voor Telstar begint volgende vrijdag (12 januari) in eigen huis tegen Jong AZ. NH Sport is daar uiteraard bij en die derby is vanaf 19.00 uur live te volgen op NH Radio.

Opstelling eerste wedstrijd: Koeman; Kruiver, Apau, Guinari, Balker, Turfkruier; Overtoom, Plat, Tahiri; El Kachati, Eddahchouri

Opstelling tweede wedstrijd: Houweling; Seedorf, Soares, Koswal, Oude Kotte, Liesdek (Boussakou/42); Van de Loo, Bouyaghlafen, Giousis; Van den Heerik, Gravenberch

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52