Ga naar Content

Deze ex-internationals doen mee aan de Nieuwjaarswedstrijd in Haarlem

Nu de jaarlijkse Nieuwjaarswedstrijd steeds dichterbij komt, wordt ook duidelijk wie meespelen. Een aantal ex-internationals hebben hun komst naar de Spanjaardslaan toegezegd. Onder andere Michael Reiziger, de bondscoach van Jong Oranje, is van de partij.

De selectie van de ex-internationals voor de Nieuwjaarswedstrjd tegen HFC - Foto: NH Sport/Edward Dekker

Stefanie van der Gragt, Michael Reiziger, Dyanne Bito, Aron Winter, Leonne
Stentler, Stan Valckx en Denny Landzaat doen mee met de wedstrijden. Eerder werd al bekend dat Nigel de Jong, directeur topvoetbal bij de KNVB meedoet.

Michael Reiziger is momenteel de bondscoach van Jong Oranje. Hij speelde drie keer op een EK en kwam één keer in actie op een WK. Ook Aron Winter, Europees kampioen in 1988 met Oranje, is te bewonderen op het veld van Koninklijke HFC.

Leeuwinnen

Andries Jonker en Vera Pauw zijn de coaches bij de vrouwen. Stefanie van der Gragt, sinds vorig jaar manager vrouwenvoetbal bij AZ, zal meespelen met de vrouwen. Van der Gragt sloot haar interlandcarrière vorig jaar af op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Leonne Stentler is momenteel analist bij de NOS en speelde in het verleden 16 interlands voor Oranje.

Tekst loopt verder onder de video.

2023 Samenvatting HFC - ex-internationals - NH Sport/Edward Dekker

Komende zaterdag wordt om 12.00 afgetrapt bij de wedstrijd tussen de ex-Leeuwinnen en de Royal Haarlem All Stars. De mannen spelen vanaf 14.30 uur tegen de Koninklijke HFC Klassieke Veteranen.

NH Sport is aanwezig bij de Nieuwjaarswedstrijden en maakt interviews en een reportage. Houd onze website in de gaten!

Lees ook