Ga naar Content

Jeugdproduct Tim van de Loo beloond met eerste profcontract bij Telstar

Middenvelder Tim van Loo heeft bij Telstar een contract getekend tot de zomer van 2026. De exponent uit de jeugdopleiding is dit seizoen uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht bij de eerstedivisieclub uit Velsen-Zuid. 

Telstar-middenvelder Tim van de Loo - Foto: PRO SHOTS / Sonny Lensen

De 20-jarige Van de Loo sloot in 2021 aan bij de jeugdopleiding van Telstar. Hij kwam over van het Zuid-Hollandse Alphense Boys. Vorige seizoen zat Van de Loo al regelmatig bij de wedstrijdselectie, maar van een debuut kwam het nog niet.

In de eerste wedstrijd van het huidige seizoen, de met 1-0 verloren uitwedstrijd bij Jong PSV, maakte Van de Loo zijn eerste minuten in het shirt van Telstar. De middenvelder mocht het laatste kwartier invallen. Twee weken later maakte Van de Loo zijn basisdebuut in de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Jong AZ.

Basisplaats

Inmiddels staat de teller voor Van de Loo op 15 wedstrijden, waarvan 9 basisplaatsen. Ook afgelopen vrijdag tegen Willem II begon hij vanaf het eerste fluitsignaal. Scoren voor Telstar deed Van de Loo nog niet. 

Aanstaande maandag 4 december speelt Telstar zijn eerstvolgende wedstrijd. De ploeg van Mike Snoei gaat dan op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52