Ga naar Content

Optimistische coach Mike Snoei gelooft in betere tijden voor Telstar: "In dit elftal zit veel meer"

De opdracht is duidelijk voor Telstar. De geplaagde club uit Velsen-Zuid staat laatste in de eerste divisie en moet punten pakken. Met MVV treffen de Witte Leeuwen morgenavond een tegenstander waar dat zeker mogelijk is. "Wij willen vooral wat meer goals maken", is trainer Mike Snoei duidelijk over het grote probleem van zijn ploeg.

Telstar-trainer Mike Snoei over tegenstander MVV - NH Nieuws

"Niemand wordt vrolijk van de stand op de ranglijst", geeft Mike Snoei aan over de twintigste plek. Toch is de altijd uitgesproken oefenmeester optimistisch. "Ik denk dat we echt nog een rol van betekenis gaan spelen dit seizoen. In dit elftal zit veel meer."

Fitheid

Tegen MVV kan Snoei helaas niet over een fitte selectie beschikken. Zo zijn Ronald Koeman jr, Youssef El Kachati, Christos Giousis zeker niet van de partij. Het drietal Danny Bakker, Mees Kaandorp en Thomas Oude Kotte zijn twijfelgevallen. 

Tekst loopt door onder de video.

Telstar-trainer Mike Snoei over de laatste plek op de ranglijst - NH Nieuws

Met een zestiende plek doet tegenstander MVV het dit seizoen ook niet heel goed. Het verschil met de Maastrichtse ploeg is zes punten. Snoei: "Nu moeten we het laten zien." De aftrap tussen Telstar en MVV is 20.00 uur en NH Sport doet via deze site en sociale kanalen verslag van dit duel.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52