Ga naar Content

Twee personen aangehouden na steekpartij in Amstelveen

Bij een steekpartij in Amstelveen is vanavond een man gewond geraakt. De politie heeft kort daarna twee jongemannen weten aan te houden. Waarom er is gestoken is nog niet duidelijk.

In een eerdere versie van dit artikel stond dat een van de verdachten meerderjarig is, maar het blijkt om twee minderjarige jongens te gaan. 

Iets voor half acht vanavond ging het mis op de Orion, vlak bij winkelcentrum Middenhoven, in Amstelveen. Twee minderjarige jongens, kregen op straat ruzie met een man.

Hoe de ruzie heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de gemoederen hoog opliepen want één van de jongens trok een mes en stak de man. Een oplettende voorbijganger zag het gebeuren en belde gelijk de politie.

Kort daarna zijn beide jongens aangehouden. Het slachtoffer wordt nog nagekeken door de ambulancemedewerkers, maar verkeert niet in levensgevaar. Het plein is ingericht als plaats delict en daarom nog deels afgesloten. Het onderzoek is nog in volle gang. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.