AFC en Koninklijke HFC winnen in de tweede divisie

In de tweede divisie heeft AFC met 2-1 van Kozakken Boys gewonnen. Koninklijke HFC won ook. De ploeg van Gertjan Tamerus won thuis met 2-1 van Spakenburg.

Raily Ignacio viert zijn winnende goal - Foto: PRO SHOTS / Vincent de Vries

Al vroeg in de wedstrijd kwam AFC op voorsprong. Matthijs Jesse scoorde in de zesde minuut. Kort daarna kwam de ploeg uit Werkendam langszij door een goal van Gwaeron Stout. In de slotfase van de wedstrijd was het good old Raily Ignacio die de wedstrijd besliste. Hij maakte in de 85e minuut de winnende treffer.

Tekst loopt door onder foto.

Koninklijke HFC viert de 2-1 - Foto: PRO SHOTS / Sonny Lensen

Koninklijke HFC kwam in de eerste helft op achterstand door een goal van Wimilio Vink. In de tweede helft stelden de Haarlemmers orde op zaken door doelpunten van Cas Dijkstra en Niels Springer. De Spakenburgers drongen daarna aan, maar keeper Mitchel Michaelis voorkwam de gelijkmaker met een paar prachtige reddingen.

Na drie wedstrijden in de tweede divisie staat AFC op de tweede plaats en Koninklijke HFC vinden we terug op de vierde plaats.

ADO'20 komt zondag in actie. De Heemskerkers gaan op bezoek bij De Treffers.