Ga naar Content

Vrouw (71) uit Krommenie overleden na ernstig verkeersongeval N9, man (75) zwaargewond

Bij een ernstig ongeluk op de N9 bij Julianadorp is vanochtend een 71-jarige vrouw uit Krommenie overleden. Haar man (75) raakte bij het eenzijdige ongeval zwaargewond. Het is onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, de politie doet daar op dit moment onderzoek naar. 

Foto: Inter Visual Studio

Op de N9 bij Julianadorp botste vanochtend rond 10.00 uur een auto tegen een boom. Een vrouw en 75-jarige man raakten hierbij zwaargewond. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de 71-jarige vrouw aan haar verwondingen is overleden. Haar 75-jarige man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De N9 bij Julianadorp was afgesloten voor verkeer, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

Tekst loopt door.

Lees ook

De N9 is een beruchte weg als het gaat om zware ongelukken. Regelmatig gebeuren er ongelukken op de provinciale weg, waarbij gewonden of doden vallen. Rijkswaterstaat is bezig met een plan om de weg iets veiliger te maken, maar het miljoen dat ze daarvoor hebben gekregen is niet genoeg om echt ingrijpende maatregelen te nemen. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.