Ga naar Content

Kletsnat circuit voor Max Verstappen? Code geel vanwege regenbuien, onweer en hagel

Waarschijnlijk kijken de meeste Verstappen-fans de wedstrijd vanmiddag binnen en als je toch op het circuit kun je maar beter je poncho aantrekken. Het KNMI heeft voor Noord-Holland namelijk code geel afgekondigd, ook in Zandvoort kan het flink gaan regenen. "Voornamelijk langs de kust komen enkele buien voor, plaatselijk met onweer, hagel en mogelijk harde windstoten."

Foto: John Thys / AFP

Volgens het KNMI kan door code geel vooral het verkeer hinder verwachten, maar zeker ook  buitenactiviteiten. De buien trekken langzaam oostwaarts en bereiken het midden en oosten in de middag.

In onze provincie blijft code geel waarschijnlijk van kracht tot 15 uur. Daarna verdwijnen de onweersbuien. De zon zal zich weinig laten zien. Morgen zal die iets meer gaan schijnen, maar buien blijven nog altijd voorspeld.

Tekst loopt door na Tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

F1-gekte Zandvoort

Regenbuien lijken goed nieuws voor Verstappen. Want die is altijd gebaat bij een kletsnat wegdek. Die presteert daar blijkbaar uitstekend op.

Fans in Zandvoort lijken zich er ook weinig van aan te trekken. Want zelfs met poncho's aan in de stromende regen liepen ze gisteren rond. Ook vandaag zijn ze weer massaal in de badplaats aanwezig. Volg alle laatste nieuwtjes uit Zandvoort in ons liveblog.

Lees ook