Start van hoofdcontent

Laren

nl

Internationaal sterrenkoppel Jutta Leerdam en Jake Paul bezoekt Larense poffertjeskraam

25 augustus 2023, 10.18 uur · Aangepast 25 augustus 2023, 10.31 uur · Door NH Gooi

Topschaatster Jutta Leerdam en haar vriend, de Amerikaanse bokser en YouTuber Jake Paul, brachten donderdag een bezoek aan de Larense poffertjeskraam. Ze waren samen met kunstenaar Joseph Klibansky in het brinkdorp.

Hoewel de Laarders niet meer vreemd opkijken van een bekende Nederlander in het dorp, zijn de tortelduifjes Jutta en Jake wel andere koek. Ze genoten er samen met kunstenaar Joseph Klibansky van de Hollandse lekkernij. Het inmiddels internationaal bekende sterrenkoppel reist vaak heen en weer tussen de Verenigde Staten en Nederland. 

Onder toeziend oog van twee beveiligers bezocht het drietal de bekende Larense trekpleister: de poffertjeskraam, voor een typisch Hollandse versnapering. Vooral veel jonge Laarders probeerden een glimp van het stel op te vangen. Jake Paul bezocht Jutta eerder deze week tijdens haar schaatstrainingen in Thialf. 

Paul is een bekende YouTuber, maar is de laatste paar jaar bekender door zijn bokscarrière. Begin deze maand versloeg hij verrassend de bekende MMA-vechter Nate Diaz in de ring. Sinds april hebben de atleten een relatie en zijn ze hét jetset-stel van dit moment.

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]