Ga naar Content

AZ-spits Pavlidis al vroeg in het seizoen op stoom: "Ik wil nog meer"

Vangelis Pavlidis was vandaag goud waard voor AZ in de 3-1 overwinning op RKC Waalwijk. De Griekse spits scoorde twee keer en lijkt zo al vroeg in het seizoen in goede vorm te steken. "Dit is een goede start. Hopelijk kan ik zo doorgaan." 

Vangelis Pavlidis: "Twee goals, maar het gaat om de drie punten" - NH Sport

Bij de eerste treffer van Pavlidis leek het er sterk op dat RKC-verdediger Dario van den Buijs het doelpunt op zijn naam zou gaan krijgen. "Ik denk dat het mijn goal is, omdat ik op doel schiet", is Pavlidis stellig na afloop. "De bal verandert nog van richting, maar zo zijn de regels van het voetbal."

"Ik ga er geen nummer op plakken"

AZ-aanvaller Vangelis Pavlidis

De 24-jarige topschutter van de Alkmaarders wil na zijn sterke start van het seizoen geen voorspelling doen over zijn eindtotaal. "Ik ga er geen nummer op plakken. Ik doe gewoon elke week mij best. Ik wil mij niet focussen op een bepaald aantal doelpunten."

Tekst gaat verder onder de video.

Pascal Jansen: "Eerste helft was tempoloos en heel flets" - NH Sport

Ommekeer 

AZ-trainer Pascal Jansen was blij dat ploeg in de tweede helft het tij kon keren. "De eerste helft moeten we snel vergeten. Dat was ver onder ons niveau", aldus Jansen, die in de rust al twee wissels toepaste. "Ik heb ook een groot compliment gemaakt aan de jongens die ingevallen zijn, want zij hebben echt iets toegevoegd. En ze brachten wat we nodig hadden."

Lees ook