Ga naar Content

Eddahchouri en Snoei ontgoocheld na valse start Telstar: "Doodzonde"

Telstar is in zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen een smadelijke nederlaag aangelopen. De ploeg van Mike Snoei verdiende het niet om te verliezen, maar stond na het duel met Jong PSV toch met lege handen. De 1-0 nederlaag in Eindhoven kwam dan ook hard aan bij spits Zakaria Eddahchouri. "Deze is niet lekker."

Zakaria Eddahchouri zorgde namens Telstar voor de grootste kans - NH Sport

"Als je zoveel kansen krijgt als in de eerste helft, dan moet je gewoon een keer de trekker overhalen", aldus de 23-jarige spits, die in de eerste helft dacht de 1-0 te scoren met een kopbal. "Ik zag het net trillen dus ik begon al met juichen. Dan geeft de scheidsrechter het doelpunt niet en dan moet je gewoon door." 

"Het had de andere kant op moeten gaan. Doodzonde"

Telstar-trainer Mike Snoei

Telstar-trainer Mike Snoei vond dat zijn ploeg meer had verdiend dan een nederlaag, maar dan had er wel gescoord moeten worden. "Het had de andere kant op moeten gaan. Doodzonde. Zeker in de eerste helft hebben we leuk gevoetbald. Goede kansen gehad en een doelpunt wel of niet buitenspel gemaakt? Alle statistieken vielen bovendien naar onze kant uit, maar uiteindelijk hebben we wel met 1-0 verloren."

Tekst gaat verder onder de video.  

Volgens Mike Snoei had het de andere kant op 'moeten' vallen voor Telstar - NH Sport

Het regende gele kaarten

Opvallend aan het duel waren de vele gele kaarten. Veel van deze kaarten werden gegeven vanwege protesteren op de wedstrijdleiding. In totaal gingen zeven spelers op de bon en ook trainer Wil Boessen van Jong PSV kreeg de gele prent. Mike Snoei, die vorig seizoen de nodige waarschuwingen kreeg, werd dit keer niet bestraft. "Het kostte heel veel moeite. Ik moest me inhouden." 

Telstar-trainer Mike Snoei moest zich inhouden langs de lijn - NH Sport

Vrijdag speelt Telstar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.. Cambuur komt dan op bezoek. Die wedstrijd is uiteraard live te volgen op NH Radio.

Lees ook