Ga naar Content

Extra NH Sport: Telstar opent seizoen in Eindhoven tegen Jong PSV

Ook voor Telstar gaat het nieuwe voetbalseizoen vanavond écht beginnen. De Velsense eerste divisionist begint de competitie met de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Of het vernieuwde Telstar direct drie punten mee kan nemen, hoor je vanaf 19.00 uur in een extra radio-uitzending van NH Sport.

Foto: Pro Shots/Thomas Bakker

Trainer Mike Snoei zag deze zomer een groot aantal basisspelers de deur van sportpark Schoonenberg achter zich dicht trekken. Zo dragen Glynor Plet, Anass Najah, Özgür Aktas, Jonathan Mulder, Delvechio Blackson, David Min en Anwar Bensabouh niet langer het shirt van de Witte Leeuwen. Daarvoor kwamen Lassana Faye, Sebbe Augustijns, Mees Kaandorp, Mohammed Tahiri, Zakaria Eddahchouri, Youssef El Kachati en Devon Koswal terug.

Met name van de van Sparta overgekomen Tahiri heeft Snoei hoge verwachtingen, zo vertelde hij eerder tegen NH Sport.

Tekst gaat verder onder de video.

Telstar-trainer Mike Snoei ziet in Tahiri een mogelijke 'revelatie' - NH Sport / Stephan Brandhorst

Vorig seizoen eindigde Telstar op een knappe negende plaats en miste het daarmee net de play-offs. Op dit moment is een evenaring van die prestatie te hoog gegrepen, maar de trainer hoopt met een aantal last-minute versterkingen ook dit seizoen te kunnen verrassen. 

Vorig seizoen wist Telstar op De Herdgang met 2-0 te winnen van de Eindhovense beloften. Christos Giousis en Yaël Liesdek waren toen de doelpuntenmakers. 

De aftrap is vanavond om 20.00 uur. Het wedstrijdverslag krijg je van Frank van der Meijden en Edward Dekker. 

Lees ook