Ga naar Content

Telstar versterkt zich met Mees Kaandorp: "Moet een belangrijke speler gaan worden"

Mees Kaandorp is de nieuwste aanwinst van Telstar. De 25-jarige middenvelder uit Alkmaar gaat een contract voor twee seizoenen tekenen in Velsen-Zuid. "Ik hoop met het team de play-offs te halen en pesoonlijk wil ik natuurlijk veel spelen", aldus Kaandorp. 

Mees Kaandorp wil bij Telstar zijn rendement verhogen - NH Nieuws

Kaandorp speelde een groot gedeelte van zijn jeugd bij AZ. Bij Jong AZ maakte hij op 9 oktober 2017 zijn debuut in het betaalde voetbal. In 2019 ging hij voor Almere City FC spelen en de afgelopen twee jaar speelde hij bij De Graafschap. 

"Ik ben heel blij met deze stap"

Telstar-voetballer Mees Kaandorp

In Doetinchem werd zijn contract deze zomer niet verlengd. "Afgelopen seizoen was een rumoerig seizoen. Ik was geen basisspeler en had mij weer in de basis geknokt. Uiteindelijk toch op een zijspoor beland. Ik moet door en De Graafschap ook dus ik ben heel blij met deze stap. 

Tekst loopt door onder video

Mike Snoei ziet in Mees Kaandorp een belangrijke speler - NH Nieuws

Belangrijke speler

Voor trainer Mike Snoei zal Mees Kaandorp een belangrijke rol in zijn team gaan spelen. "Uiteindelijk moet het een belangrijke speler gaan worden. Hij is op meerdere posities inzetbaar. Hij zal zijn ervaring moeten gebruiken om ons te helpen in de creativietit", vertelt Snoei. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52