Ga naar Content

Eerste foto's verdachte AZ-supporters te zien in Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht toont morgenavond de eerste 24 foto's van verdachten van de ongeregeldheden na de voetbalwedstrijd AZ - West Ham United. Na het verlies afgelopen donderdag bestormden AZ-supporters de hoofdtribune, waar de aanhang van West Ham zat.

Foto: Inter Visual Studio

Na het Alkmaarse verlies ging het helemaal mis: AZ-supporters zochten de confrontatie op met de supporters van West Ham United. Er werd gevochten en spelers van West Ham waren daar ook bij betrokken.

In Opsporing Verzocht toont de politie beelden van de ongeregeldheden van donderdagavond. Een aantal verdachten is al herkend. De verdachten die dinsdag herkenbaar op tv komen, zijn nog niet bekend bij de politie.

De politie waarschuwt: "Mocht je zelf betrokken zijn bij deze ongeregeldheden en wil je voorkomen dat je foto op de nationale televisie wordt getoond, meld je dan zo snel mogelijk bij de politie."

Verdachten kunnen zich melden tot dinsdag 16.00 uur. De uitzending van Opsporing Verzocht is morgenavond te zien op NPO2 om 21.10 uur.

Heb je tips? Mail naar [email protected]

Lees ook