Ga naar Content

Vangelis Pavlidis en Jens Odgaard klaar voor Ajax

Vangelis Pavlidis en Jens Odgaard kunnen morgen de hele wedstrijd tegen Ajax spelen. Dat bevestigde AZ-trainer Pascal Jansen vrijdag op het persmoment. Jesper Karlsson en Dani de Wit komen eraan, maar zullen afwezig zijn. 

Pascal Jansen over de staat van Ajax - NH Sport / Milton Pus

"Bij Jesper moeten we van dag tot dag kijken", stelt Jansen. "Hij reageert goed op de revalidatie. We hopen dat hij weer snel kan aansluiten om te trainen. Het lichaam kan vreemd reageren, dus dan moet je weer een pas op de plaats maken."

Tekst gaat verder onder de video.

Pascal Jansen over de inzetbaarheid van Jesper Karlsson, Vangelis Pavlidis en Jens Odgaard - NH Sport / Milton Pus

Dani de Wit en Bruno Martins Indi zijn al langer geblesseerd. Over De Wit was Jansen goed gestemd. "Dani heeft maandag een goede reactie gekregen vanuit de scan. Hij is vandaag nog even bij me langs gekomen. Hij was benieuwd hoe lang hij nog niet inzetbaar is, ik heb geantwoord dat we hopen dat hij zo snel mogelijk beschikbaar is." Jansen hoopt dat De Wit nog een wedstrijd gaat spelen dit seizoen. 

Bij Ajax keert Mohammed Kudus terug na vier wedstrijden afwezigheid door een blessure. Steven Berghuis is daarentegen een twijfelgeval. De aftrap van Ajax - AZ is morgen 21.00 uur. NH Sport is erbij en je kan reacties van beide ploegen na afloop op onze kanalen vinden. 

Pascal Jansen over Dani de Wit en Bruno Martins Indi - NH Sport / Milton Pus

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52