Ga naar Content

Kudus en Rensch blijven vraagtekens bij Ajax in aanloop naar bekerfinale

Het is nog onduidelijk of Mohammed Kudus en Devyne Rensch zondag mee zullen doen tegen PSV. John Heitinga gaat daar morgen een beslissing over nemen. Dat vertelde de trainer van Ajax tijdens de afsluitende persconferentie.  

Ajax-trainer John Heitinga over Devyne Rensch en Mohammed Kudus - NH Nieuws

"Ze hebben vandaag weer voor een deel getraind", gaf Heitinga aan. "We moeten hun reactie daarop wachten en morgen gaan we de knopen doorhakken." Tegenover de mogelijke terugkeer van Kudus en Rensch staat het ontbreken van Kenneth Taylor. Hij is geschorst na zijn rode kaart tegen Feyenoord in de vorige ronde. Edson Álvarez zal weer terugkeren na een schorsing (teveel gele kaarten red.). 

Tekst gaat verder onder de video.

Ajax-trainer John Heitinga over de bekerfinale - NH Nieuws

De harde nederlaag van afgelopen weekend tegen PSV (3-0) dreunde nog na in Amsterdam. "We hebben hard getraind en er waren ook stevige duels. Dat hadden we ook nodig", zag aanvoerder Dusan Tadic. "Hij is een belangrijke speler voor ons en brengt veel karakter en mentaliteit", stelt Tadic over de Mexicaan Álvarez. 

Ajax kan het seizoen nog een klein beetje glans geven door de bekerfinale te winnen. Die staat zondag om 18.00 uur op het programma. Tegenstander is PSV. Die wedstrijd is live te horen op de radio bij NH Sport.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52