Ga naar Content

Oud-spelers FC Volendam voetballen vanavond voor het goede doel

Mannen als Jack Tuijp (39), Gerry Koning (43), Kiki Musampa (45) en Mathieu Boots (47) aan het werk zien? Of ze het nog kunnen, blijkt vanavond als een selectie van oud-spelers van FC Volendam weer het veld in gaat. Tegenstander in de wedstrijd voor het goede doel is Creators FC met als bekendste speler oud-international Glenn Helder (54). De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar stichting WensenAmbulance Noord-Holland. 

Jack Tuijp viert in 2015 een doelpunt - Foto: Pro Shots/Kay in 't Veen

Andere bekende namen bij het Nederlandse YouTube-efltal zijn influenzers Enzo Knol, Kalvijn, Noah Zeeuw, JayJay Boske en Seran Lakab. Creators FC speelt sinds 2016 wedstrijden voor het goede doel. Filmpjes van bijzondere momenten uit die wedstrijden worden op YouTube gezet. 

Na afloop is het mogelijk om selfies te maken met onder andere Wim Jonk, Jeroen Verhoeven en Hans Bakker. FC Volendam laat weten dat het niet is toegestaan om het kunstgrasveld te betreden.  

De wedstrijd in het Volendam-stadion begint om 19.30 uur. Het stadion gaat om 18.30 uur open. Kaarten kosten 7,95 euro per stuk en zijn via de clubwebsite te bestellen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52