Ga naar Content

Philharmonie Haarlem organiseert benefietconcert voor slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

Op maandag 13 februari slaat Philharmonie Haarlem de handen ineen met een indrukwekkende line-up van artiesten. Dit om geld op te halen tijdens een benefietconcert voor de Turkse en Syrische slachtoffers van de verwoestende aardbeving zich die afgelopen week voltrok.

Candy Dulfer - Foto: NH Nieuws / Roderick de Veen

Niet de minste namen hebben toegezegd. Onder leiding van presentator Jan Douwe Kroeske treden onder anderen Douwe Bob, HAEVN, Roel van Velzen, Veldhuis & Kemper, Trijntje Oosterhuis, Brigitte Kaandorp, Ruben Annink, Meral Polat, Willeke Alberti, Candy Dulfer, Ruben Hein, Roel van Velzen, Cor Bakker, Wasim Arslan, Efe Erdem, Laura Fygi, Leoni Jansen, Fay Claassen, DRI3MAN, Royal Dutch Scam & Lo van Gorp en Jason Bouman op.

Het doel van het benefietconcert is om minimaal 40.000 euro op te halen. De totale opbrengst gaat naar Giro 555. Naast de opbrengst uit de kaartverkoop dragen diverse horecaleveranciers en partners van de concertzaal een steentje bij.

Het benefietconcert is maandag 13 februari vanaf 20.00 uur live te zien op de tv-zender van NH en online te volgen op nhnieuws.nl/media. De tv-zender van NH is te vinden op Ziggo kanaal 707 en KPN kanaal 509.

Lees ook

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]