Ga naar Content

LIVE NH Sport extra met Twente - Telstar

Volop bekervoetbal vandaag en morgen. Alle vier de Noord-Hollandse ploegen komen in actie in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. NH Sport maakt zowel vandaag als morgen een extra radio-uitzending vanaf 18.30 uur. Vanavond kun je FC Twente - Telstar live volgen in NH Sport. 

Het stadion van FC Twente - Foto: Pro Shots /

Voor de spelers van Telstar is de uitwedstrijd tegen Twente er eentje om je vingers bij af te likken. De ploeg van trainer Ron Jans strijdt met Feyenoord, Ajax, PSV en AZ om de bovenste plaatsen. In de Grolsch Veste kan het bovendien behoorlijk spoken. De twintigduizend seizoenkaarthouders hebben vanavond gratis toegang tot het duel. De Velsenaren kunnen op de steun van zo'n 230 eigen supporters rekenen.

"Wij moeten er geen schoolreisje van gaan maken en onze huid duur verkopen." 

Telstar-trainer Mike Snoei

Uiteraard is Telstar de underdog, maar trainer Mike Snoei heeft zijn spelers ingepeperd dat de de Witte Leeuwen allesbehalve kansloos zijn. "Wij moeten er geen schoolreisje van gaan maken en onze huid duur verkopen." 

Goed nieuws is dat Tom Overtoom weer gaat spelen en ook Jay Kruiver sluit aan bij de selectie. Achter de naam van David Min staat nog een vraagteken, terwijl Koen Blommestijn niet inzetbaar is.

De aftrap in Enschede is om 18.45 uur. Edward Dekker en Stephan Brandhorst verzorgen het wedstrijdcommentaar. Presentatie van NH Sport: Robbert van den Heuvel. 

Woensdag kun je vanaf 18.30 uur luisteren naar Excelsior - AZ, sc Heerenveen - FC Volendam en FC Den Bosch - Ajax.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52