Ga naar Content

Thomas Oude Kotte na deceptie Telstar: "Ik ben er doodziek van"

Telstar leek tegen TOP Oss lange tijd op weg naar een goed resultaat. In de slotfase van het duel ging het echter helemaal mis en gingen er nul punten mee terug naar Velsen-Zuid. "Iedereen weet dat dit superonnodig was."

Thomas Oude Kotte: "Ik ben er doodziek van." - NH Sport

"We waren erg dominant. Met name het eerste uur", vertelt een teleurgestelde Thomas Oude Kotte na afloop. "Misschien gaat het mis door de vermoeidheid. Het is de eerste wedstrijd na de winterstop, dat mag natuurlijk geen excuses zijn." 

"Vanavond ben ik er nog doodziek van en dan is het voor mij klaar"

Telstar-verdediger Thomas Oude Kotte

Oude Kotte: "Morgen gaan we erover praten op de club. Vanavond ben ik er nog doodziek van en dan is het voor mij klaar. Dinsdag spelen we een mooie wedstrijd (FC Twente in de beker red.) en ik vind dat we kritisch moeten zijn. We moeten het echter ook snel weer naast ons neerleggen."

Tekst gaat verder onder de video.

Mike Snoei: "Ik ben wel heel teleurgesteld. Hopelijk die jongens ook." - NH Sport

Trainer Mike Snoei van de Witte Leeuwen zag met leden ogen aan hoe zijn ploeg het weggaf in de laatste tien minuten. "We moeten hier goed mee omgaan. Er gingen heel veel dingen niet goed in de tweede helft. Ik ga morgen aan de jongens vragen, met de beelden erbij, waarom ze bepaalde dingen zo deden."

Aanstaande dinsdag komt Telstar dus alweer in actie. Dan speelt de ploeg van Mike Snoei in de tweede ronde van de KNVB-beker tegen FC Twente. Aftrap in Enschede is om 18.45 uur. Het duel is live te volgen via NH Radio. 

Mike Snoei: "We roepen het over onszelf af." - NH Sport

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.