Ga naar Content

Geen instavrienden met Armenteros, maar Jong AZ'er Wouter Goes scoort wel

In de 95e minuut kopte Wouter Goes de verdiende gelijkmaker voor Jong AZ binnen tegen Heracles (1-1). En dat betekende voor de centrale verdediger zijn eerste treffer in het betaalde voetbal. "Dat gevoel is geweldig."

Blije Wouter Goes over zijn eerste profdoelpunt - NH Nieuws

Scoren doet Wouter Goes niet wekelijks. En als het hem dan toch lukt, dan is dat iets waar hij lang van na kan genieten. Met veel energie en blijdschap stond de Amsterdammer voor de camera en gaf zijn analyse. "Ik zag de bal komen en ik dacht deze gaat erin."

Geen instavrienden

De voornaamste taak van Wouter Goes is spitsen uitschakelen en dat lukt hem vrij aardig. Vrijdagavond vocht hij verbeten duels uit met Samuel Armenteros. De Zweedse spits van Heracles irriteerde zich regelmatig aan Goes. "Ik denk niet dat ik hem ga toevoegen op Instagram", vertelt de verdediger van Jong AZ met een glimlach.

Tekst loopt door onder de video.

Wouter Goes gaat Samuel Armenteros niet toevoegen op Instagram - NH Nieuws

De frustraties van Armenteros kon Maarten Martens wel begrijpen. De Alkmaarse oefenmeester kent de voetbalstijl van zijn pupil maar al te goed. "Ik denk dat Wouter Goes met weinig tegenstanders vrienden wordt. Hij doet alles om zijn team te helpen."

Trainer Maarten Martens over zijn pupil Wouter Goes - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52