Ga naar Content

Gedreven Mike Snoei: "Tijd dat Telstar weer ergens om speelt"

De winterstop zit erop en Telstar hervat morgen de eerste divisie met een uitwedstrijd tegen TOP Oss. "Een wedstrijd die wij moeten winnen, maar dat is niet zomaar gedaan. Ze hebben de trainer weggestuurd, dus daar zal een ander soort energie vrijkomen", kijkt trainer Mike Snoei vooruit.

Mike Snoei wil dit jaar play-offs spelen - NH Nieuws

Telstar doet het voor de winterstop vrij aardig en staat op de elfde plaats in de eerste divisie. Trainer Mike Snoei aast op meer en wil nog wat plekjes stijgen op de ranglijst. En dan valt al snel het woord play-offs. "Daar gaan wij alles aan doen, maar daar moeten wij heel hard voor werken. Het zou leuk zijn als Telstar weer ergens om speelt."

Tekst loopt door onder de video.

Mitch Apau ik wil niet meedoen om het meedoen - NH Nieuws

Snoei en zijn mannen gaan dus vol voor de play-offs. Mitch Apau kwam deze zomer over van FC Emmen en liet gelijk weten dat hij niet voor spek en bonen wil meedoen. "Ik geloof in de play-offs. Meedoen om het meedoen zie ik niet zitten. Dan ga ik namelijk liever wat anders doen." 

Ziekenboeg

In Noord-Brabant kan Snoei niet over zijn volledige selectie beschikken. Zo zijn David Min, Koen Blommestijn en Jay Kruiver niet fit en daarom ook niet aanwezig. Yaël Liesdek is langer uitgeschakeld. De rechtsback is aan zijn schouder geopereerd en ligt er de komende maanden uit.  

Tekst loopt door onder de video.

Mike Snoei over de ziekenboeg - NH Nieuws

De wedstrijd TOP Oss - Telstar is live te horen op NH Radio. De sportuitzending begint om 19.00 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52