Ga naar Content

Hoge energieprijzen en dure boodschappen: kun jij het nog betalen?

Een recordinflatie met als gevolg dat de prijzen de pan uit rijzen: voor veel mensen wordt het steeds lastiger om rond te komen. Wij horen graag jouw verhaal en mening in aanloop naar Prinsjesdag. Doe daarom mee aan het NH Nieuws-panel Prinsjesdagonderzoek.

Lege portemonee - Foto: AdobeStock/Bank

De derde dinsdag van september, de 20e, presenteert het kabinet de jaarlijkse miljoenennota. En daarbij ligt de focus vooral op koopkrachtreparatie. Want door de enorme inflatie komen steeds meer mensen niet rond.

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Kun jij alles nog wel betalen? Heb je flink moeten bezuinigen op je uitgaven, of weet je niet meer waar je het zoeken moet?

15 miljard voor koopkrachtreparatie

Uit gelekte stukken blijkt dat er meer dan 15 miljard wordt uitgegeven om de koopkracht te herstellen. Maar is dat wel voldoende? Wat voor oplossingen zie jij?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energieprijzen. Die waren al hoog, en blijven maar door stijgen. Wat doe jij om de energierekening behapbaar te maken? 

Geef je op en doe mee!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Meld je hier aan voor het NH Nieuws-panel en ontvang een uitnodiging voor het Prinsjesdagonderzoek.

NH Nieuws-panel
Gemiddeld één keer per maand zullen de panelleden via e-mail een online vragenlijst ontvangen. Je bepaalt natuurlijk zelf of je meedoet. Als je niet meer wilt meedoen, is afmelden altijd mogelijk. Inmiddels telt het NH Nieuws-panel zo'n 5.100 leden

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play