Ga naar Content

Telstar-aanwinst Giousis oogt gretig: "Wil twintig doelpunten maken"

Christos Giousis is amper een week in Nederland maar zit vanavond al bij de wedstrijdselectie van Telstar. De Griekse spits heeft zin in zijn nieuwe uitdaging en laat weten dit seizoen minimaal twintig doelpunten te willen maken.

Telstar-spits Christos Giousis - Foto: Twitter: @telstar1963nv

De 23-jarige vleugelaanvaller van de Witte Leeuwen is blij om in Velsen-Zuid te zijn. "Ik wilde een nieuwe uitdaging aangaan en een volgende stap in mijn carrière zetten. Telstar biedt een mooi podium om die stap te zetten", aldus Giousis. 

"Ik wil goed spelen en hopelijk winnen we meteen"

Telstar-speler Christos Giousis

Giousis laat zich ontvallen dat hij vanavond tegen De Graafschap in de basisopstelling van trainer Mike Snoei zal staan. "Ik zal starten. Ik kijk er erg naar uit om vanavond mijn debuut te gaan maken. Ik wil goed spelen en hopelijk winnen we meteen."

Goaltjesdief

De technische buitenspeler heeft in het verleden laten zien dat hij makkelijk doelpunten kan maken. Bij het tweede team van AEK Athene kwam hij vorig seizoen tot zeventien doelpunten. Ook bij zijn nieuwe club wil hij meteen indruk maken. "Ik wil mijn bijdrage gaan leveren aan het team en dit seizoen twintig doelpunten maken", aldus een zelfverzekerde Giousis. 

Het duel tussen Telstar en De Graafschap begint vanavond om 20.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via een extra uitzending van NH Sport op NH Radio. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag van 17.00-19.00 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur op tv naar onze voetbal talkshow de Aftrap
  • NH Sport keert maandag 29 augustus om 17.10 uur weer terug op tv
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52