Ga naar Content

Clubloze Oranjeleeuwin Stefanie van der Gragt gaat in Italië voetballen

Stefanie van der Gragt heeft een nieuwe club gevonden. De 29-jarige verdediger, die deze zomer nog met de Oranjeleeuwinnen op het EK voetbal speelde, gaat aan de slag bij Internazionale. De Heerhugowaardse zat zonder club nadat haar contract bij Ajax afliep.

Stefanie van der Gragt speelde onlangs op het EK vrouwenvoetbal - Foto: Pro Shots / Remko Kool

Van der Gragt tekent een contract tot en met de zomer van 2024 bij de nummer vijf van Italië. Het aanvankelijke plan van de centrale verdediger was om haar carrière bij Ajax af te sluiten, maar de Amsterdammers besloten anders. In onderling overleg werd besloten om haar contract niet te verlengen.

Onlangs speelde de 91-voudig international met Oranje op het EK in Engeland. Daar eindigde het toernooi in de kwartfinales tegen Frankrijk. Binnenkort wachten de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

In 2020 keerde Van der Gragt terug bij Ajax nadat ze de twee jaar daarvoor bij FC Barcelona speelde. In 2018 won Van der Gragt de landstitel en de beker met Ajax Vrouwen. Daarvoor kwam ze in actie voor AZ, Telstar, FC Twente en Bayern München.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • NH Sport keert zondag 7 augustus terug op NH Radio van 17.00-19.00 uur
  • NH Sport is vanaf maandag 29 augustus weer op tv te zien om 17.10 uur 
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52