Ga naar Content

Terugkijken: Besloten oefenduel FC Volendam - AEK Athene te zien op NH Sport

FC Volendam oefent om 19.00 uur tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld op het complex van Alkmaarsche Boys, maar via NH Sport mis je niets. De wedstrijd zenden wij live uit.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Voor FC Volendam is het de vierde wedstrijd in de oefencampagne. Eerder speelde de ploeg van trainer Wim Jonk tegen SV De Rijp (8-0 winst), KRC Genk (3-2 winst) en NAC Breda (0-0). Volgende week sluit Volendam de voorbereiding af met een oefenwedstrijd bij ADO Den Haag. Ook die wedstrijd zal besloten zijn.

AEK Athene

AEK Athene eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Griekse competitie. Bij twaalfvoudig kampioen staan onder andere Nordin Amrabat en oud-AZ'er Muamer Tankovic onder contract. Amrabat werd geboren in Huizen en belandde via de jeugdopleiding van Ajax bij onder andere PSV, Galatasaray, Málagá en Watford. AEK Athene is op trainingskamp in Alkmaar en oefende al tegen Genk (0-2 winst).

De wedstrijd FC Volendam - AEK Athene begint om 19.00 uur. NH Sport zendt de wedstrijd in samenwerking met FC Volendam in zijn geheel uit. 

Samenvatting FC Volendam - AEK Athene - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • NH Sport keert zondag 7 augustus terug op NH Radio van 17.00-19.00 uur
  • NH Sport is vanaf maandag 29 augustus weer op tv te zien om 17.10 uur 
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52