Ga naar Content

Gerelateerde videos

Bakkie Pleur: Barry van Galen noemt opvallende naam als nieuwe Ajax-trainer

In een vers Bakkie Pleur bespreken onze analisten Barry van Galen en Piet Keur de actualteiten. Dit keer gaan de mannen in op de speculaties over wie de nieuwe trainer van Ajax moet worden. Van Galen tovert een naam uit de hoge hoed die nog niet veel is genoemd.

Daarnaast bespreken Van Galen en Keur wie de beste speler van de eredivisie was. Van Galen kiest voor een kleurrijke Ajacied. "Een man naar m'n hart", zegt Van Galen. Keur vindt dat Joey Veerman het elftal van PSV naar een hoger niveau tilt.

Over de meest irritante speler van het afgelopen seizoen zijn de mannen het unaniem eens. "Eerst was het de beste speler en nu is het echt een vervelende gozer", zegt Van Galen. "Hij kan ook beter op een andere positie gaan spelen."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]