Ga naar Content

Kevin Visser verruilt FC Volendam voor tweede divisionist AFC

Kevin Visser voetbalt komend seizoen voor het Amsterdamse AFC. Dat zei de middenvelder van FC Volendam vanavond na afloop van de met 3-2 verloren wedstrijd tegen FC Dordrecht. Visser kreeg vorige maand te horen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd.

Visser debuteerde in het betaalde voetbal voor ADO Den Haag en speelde ook nog voor Helmond Sport. Sinds 2016 staat hij bij FC Volendam onder contract. In Dordrecht speelde hij zijn 300e wedstrijd in het betaalde voetbal, maar na volgende week zit zijn profcarrière erop.

Tekst gaat verder onder de video.

Kevin Visser voetbalt komend seizoen voor AFC - NH Sport / Edward Dekker

"Ik wil niet meespelen voor plek tien tot twintig"

Voetballer Kevin Visser

"Ik heb met best wel veel clubs gesproken, maar besloten om naar AFC te gaan. Ik wil niet meespelen voor plek tien tot twintig", aldus Visser die eraan toevoegde: "Het plezier in het profvoetbal is wel een beetje weg." 

AFC is de huidige nummer zes in de tweede divisie. In 2019 werden de Amsterdammers onder leiding van de huidige trainer Uli Landvreugd kampioen in de hoogste amateurafdeling. Landvreugd vertrekt na dit seizoen en wordt opgevolgd door Benno Nihom, oud-trainer van de Ajax Vrouwen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]