Ga naar Content

Amsterdam Pirates blijft in het spoor van HCAW in hoofdklasse honkbal

Amsterdam Pirates heeft in de hoofdklasse honkbal geen spaan heel gelaten van Storks. In drie wedstrijden kregen de Amsterdammers slechts twee punten tegen. Donderdag werd met 13-1 gewonnen, gisteren met 11-1 en vandaag met 9-0. De ploeg van coach Ronald Jaarsma blijft daardoor in het spoor van koploper HCAW.

Foto: NH Sport / Thomas Brood

De trein van HCAW dendert maar door. De honkballers uit Bussum slachtten Quick vandaag met 12-0 en waren eerder deze speelweek al met 6-2 en 6-1 te sterk. RCH verloor deze week de eerste twee wedstrijden van Twins Oosterhout, maar wonnen vandaag met 3-2. Hoofddorp Pioniers had in alle drie de wedstrijden vrij weinig in te brengen tegen Neptunus.

In de hoofdklasse gaat HCAW aan kop en is na negen wedstrijden nog zonder puntenverlies. Amsterdam Pirates volgt met drie punten minder. RCH bekleedt de vijfde plaats met acht punten uit negen wedstrijden. DSS/Kinheim, dat deze week niet in actie kwam, staat onderaan en is nog puntloos.

Uitslagen hoofdklasse:

Hoofddorp Pioniers - Neptunus 3-13
Storks - Amsterdam Pirates 0-9
Quick Amersfoort - HCAW 0-12
RCH - Twins Oosterhout 3-2

Neptunus - Hoofddorp Pioniers 12-5
HCAW - Quick Amersfoort 6-2
Amsterdam Pirates - Storks 11-1
Twins Oosterhout - RCH 5-4

Hoofddorp Pioniers - Neptunus 1-14
Quick Amersfoort - HCAW 1-6
RCH - Twins Oosterhout 0-6
Storks - Amsterdam Pirates 1-13

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]