Start van hoofdcontent

Alkmaar

NL
V

29-jarige Egmonder aangehouden in onderzoek naar dood Alkmaarder Peter Langenberg

22 april 2022, 20.41 uur · Aangepast 23 april 2022, 15.17 uur · Door Redactie

Een 29-jarige man uit Egmond is aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van Peter Langenberg (56). De Alkmaarder werd zondag dood gevonden in de duinen tussen Egmond en Bergen. Wat de rol van de Egmonder is, wordt nog onderzocht. Hij zit op dit moment vast en mag met niemand contact hebben.

NH Nieuws

Na de uitzending van Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag kwamen er tien tips binnen die konden leiden naar de oorzaak van de dood van de Alkmaarder. De politie zond camerabeelden uit van Langenberg die in de bus naar het strand stapte.

'Mannenontmoetingsplek'

Zijn naakte lichaam werd rond 15.30 uur op Paaszondag gevonden in de buurt van een 'mannenontmoetingsplek' in de duinen, stelt de politie. Zijn kleding, tas en kniebrace zijn niet teruggevonden. Wel is zijn telefoon bij een plaatselijke boekhandel afgegeven.

De politie riep op tv ook de vinders van de telefoon op om zich te melden. Het is niet duidelijk of dit al is gebeurd. Tips en informatie over zijn kleding, tas en kniebrace zijn bij de politie nog steeds welkom.

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]