Ga naar Content

Tien tips over overleden Peter Langenberg na oproep op tv

De politie heeft tien tips gekregen over Peter Langenberg, die mogelijk opheldering bieden over zijn dood. De 56-jarige Alkmaarder werd afgelopen zondag gevonden in de duinen tussen Egmond en Bergen. Volgens de politie is hij door een misdrijf om het leven gekomen. Gisteravond besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. 

Foto: Opsporing Verzocht / NH Nieuws

Het naakte lichaam van Langenberg werd op Paaszondag rond 15.30 uur gevonden in de buurt van een 'mannenontmoetingsplek' in de duinen. Zijn kleding, tas en kniebrace bleken verdwenen. Wel is zijn telefoon bij een plaatselijke boekhandel afgegeven als gevonden voorwerp.

Gisteravond werden op tv de laatste beelden getoond van Peter Langenberg. Het ging om camerabeelden uit een Connexxion-bus waarmee hij naar Egmond aan Zee ging. De politie riep ook de vinders van de telefoon op zich te melden. Of dit gebeurd is, kon de woordvoerder niet zeggen. "We komen heel graag met ze in contact."

"We zijn heel blij met de tips", laat een politiewoordvoerder aan NH Nieuws weten. "We hopen dat iedereen die iets weet en zich nog niet gemeld heeft, dat alsnog wil doen." Alle tips worden door de recherche meegenomen in het onderzoek.

Verdere informatie over de doodsoorzaak, precieze vindplaats en wie hem gevonden heeft, geeft de politie nog niet prijs. "Dat is daderinformatie."

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]