Ga naar Content

Van den Bree komende drie seizoenen trainer waterpolosters ZV De Zaan

Mick van den Bree is de komende drie seizoenen de trainer van de vrouwen van ZV De Zaan. Dit seizoen zat hij al in de technische staf van de ploeg.

Mick van den Bree komend seizoen de trainer van de dames van ZV De Zaan - Foto: ZV De Zaan

Aan zijn actieve carrière komt dus een einde voor Van den Bree. "Ik heb gespeeld voor het nationale A-team, ik ben drie keer landskampioen geweest en topscorer van de eredivisie. Daarnaast heb ik een jonge dochter, een drukke baan. Het afgelopen jaar werd voor mij duidelijk waar mijn toekomst ligt”, aldus de 31-jarige Van den Bree. 

"Als het goed is staat er over twee jaar een nieuw en groot bad in Zaandam. Hoe mooi is het als we daar dan weer een Europese finale kunnen spelen!”

zv de zaan trainer mick van den bree

Ambities

De jonge trainer is ambitieus en is duidelijk over wat er moet gebeuren bij de Zaanse club en de nationale bond. "Onze jeugd zal de komende jaren een boost moeten krijgen om op een natuurlijke wijze beter aan te kunnen sluiten bij de nationale dames en herenselecties. Alleen een talentcentrum in Eindhoven is niet genoeg. Als het goed is staat er over twee jaar een nieuw en groot bad in Zaandam. Hoe mooi is het als we daar dan weer een Europese finale kunnen spelen”. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]