Ga naar Content

Na degradatie TOP keert Frank Mostard terug bij korfballers van Blauw-Wit

Frank Mostard verruilt het rood-witte shirt van TOP weer voor het tenue van AKC Blauw-Wit. Na vier seizoenen in Sassenheim te hebben gekorfbald, keert de 29-jarige Mostard weer terug op het oude nest. 

Frank Mostard - Foto: Orange Pictures

In 2018 bewandelde Mostard de omgekeerde weg. Na vijf seizoenen Blauw-Wit koos hij voor de club die toen voor de vijfde keer op rij de finale van de Korfbal League speelde. De regerend landskampioen slaagde er in 2019 nog wel in Europees kampioen te worden, maar de finale om de landstitel was in de jaren die volgden voorbestemd aan PKC en Fortuna.

Dit seizoen speelde TOP in de degradatiepoule onder meer tegen Blauw-Wit en Groen Geel. De Sassenheimers behoorden tot de drie rechstreekse degradanten uit de Korfbal League. "Blauw-Wit zal weer als thuis voelen", zegt Mostard. De Amsterdammers wisten zich probleemloos te handhaven op het hoogste niveau.   

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]