Ga naar Content

Koninklijke HFC klimt naar tweede plek dankzij nipte zege op De Treffers

Koninklijke HFC heeft goede zaken gedaan in de tweede divisie. De ploeg van trainer Gertjan Tamerus won op eigen veld met 1-0 van De Treffers en klimt daardoor naar de tweede plaats.

Koninklijke HFC viert feest na de goal van Wessel Boer - Foto: Pro Shots / Sonny Lensen

Aan de Spanjaardslaan ging de wedstrijd tussen Koninklijke HFC en De Treffers behoorlijk gelijk op. Sietse Brandsma zette de Haarlemmers vlak na rust op voorsprong. Vervolgens kreeg Vlijter de uitgelezen kans om de bezoekers op gelijke hoogte te schieten, maar zijn inzet ging mis.

In de absolute slotfase was een hoofdrol weggelegd voor Koninklijke HFC-doelman Michael Michaelis. De oud-speler van FC Volendam vervulde een hoofdrol met een aantal knappe reddingen.

Door de overwinning klimt Koninklijke HFC naar de tweede plaats in de tweede divisie. De Haarlemmers hebben nu 35 punten uit 19 wedstrijden.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]