Ga naar Content

Samenvatting: Hovocubo komt na rust op gang tegen Be '79

Hovocubo leek op weg naar een zware avond tegen middenmotor Be '79. De ploeg van trainer Sander van Dijk moest zich terugvechten van een 1-0 achterstand en ging pas in de tweede helft over de tegenstander heen. Hovocubo liep vervolgens uit naar een 8-2 overwinning.

De samenvatting van Hovocubo - Be '79 - NH Nieuws

Be '79 kwam via Ramon Dekkers verrassend op voorsprong in Zwaag. De Horinezen hadden het moeilijk in de openingsfase en het duurde dan ook lang totdat de een aanval succesvol werd afgerond. Halverwege de eerste helft zette Soufian Charraoui de gelijkmaker op het scorebord.

Direct na rust golfde het spel in Sporthal De Opgang op en neer. Amin Amghar werkte de bal vanuit een lastige hoek binnen: 2-1 en hij maakte nog geen minuut later de 3-1. Hovocubo draaide de gaskraan open en Ilias Bouzit schoot na een fraaie aanval de 4-1 tegen de touwen.

"Wij moeten toe naar dat wij een hele wedstrijd geconcentreerd kunnen blijven"

Hovocubo trainer sander van dijk

"Wij moeten toe naar dat wij een hele wedstrijd geconcentreerd kunnen blijven. Dat lukte de eerste helft niet en de tweede helft wel", sprak Hovocubo-trainer Sander van Dijk na afloop.

Tekst loopt door onder video.

Sander van Dijk: "Wij moeten toe naar dat wij een hele wedstrijd geconcentreerd kunnen blijven" - NH Nieuws

Doordrukken

 De Noord-Brabanders deden nog wel iets terug doordat Reggy Elias na de treffer van Appie Attahiri de bal door de benen van doelman Dave Stet wist te schuiven: 5-2. Eventjes leek het spannend te worden, maar dankzij treffers van Faisal Mellah, Charraoui en Amghar stond bij het eindsignaal 8-2 op het scorebord. "Wij hebben toch twee tegentreffers gekregen. Er is nog wat huiswerk te doen en wij moeten beter worden", was ook Charraoui kritisch op Hovocubo.

Tekst loopt door onder video.

Soufian Charraoui: "Voor ons nog wat huiswerk en beter worden" - NH Nieuws

Hovocubo bekleedt in de kampioenspoule de derde plaats met 21 punten. FC Marlène (koploper met 23 punten) won gisteravond met 8-3 van RKAV Volendam en 't Veerhuys ging met 4-3 onderuit tegen FCK/De Hommel. De wedstrijd tussen ASV Lebo en FC Eindhoven werd afgelast vanwege te veel coronagevallen.

De samenvatting van Hovocubo - Be '79 verschijnt zondagmiddag online.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]