Grote blijdschap bij rentree van scorende Bensabouh: "Je ziet alleen maar vreugde"

Zijn laatste wedstrijd voor Telstar speelde hij op 26 oktober van het vorig jaar. In de beker tegen Kozakken Boys liep Anwar Bensabouh een meniscusblessure op. Vanavond maakte hij in de slotfase van het duel tegen TOP Oss (2-2) zijn rentree. Eentje om in te lijsten, want Bensabouh scoorde de gelijkmaker. In de 83e minuut kwam hij in de ploeg.

Matchwinnaar Anwar Bensabouh tekende voor de gelijkmaker tegen TOP Oss - NH Sport / Edward Dekker

Trainer Andries Jonker vond dat zijn ploeg gezien het spelbeeld meer had verdiend. Toch waren de grootste kansen voor de bezoekers die diep in blessuretijd dan ook nog met 2-1 voor stonden.

Tekst gaat verder onder de video.

Telstar-trainer Andries Jonker na de 2-2 tegen TOP Oss - NH Sport / Edward Dekker

Telstar schiet met het gelijkspel weinig op. De Velsenaren blijven dertiende op de ranglijst. Volgens Jonker moeten zijn spelers effectiever worden. "Het is geen jurysport. Je kunt elke week vinden dat je aardig speelt, maar dat levert niks op als je 2-2 speelt tegen TOP Oss. Dan heb je twee punten laten liggen."

"Het is geen jurysport"

Telstar-trainer Andries Jonker

Maandag komt Telstar opnieuw in actie. In Wijdewormer is Jong AZ de tegenstander. Dat duel begint om 20.00 uur en is rechtstreeks te volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport.