Ga naar Content

Boer Ayoub in nieuwe podcast: "Deze kaas zou voor in de tosti wel lijp zijn. Met ketchup"

Boer Ayoub is bij NH Nieuws niet alleen te zien in de vierdelige serie Expeditie Noord-Holland met Ayoub. Deze is nu ook te beluisteren in een splinternieuwe gelijknamige podcast. In deze humorvolle audioversie gemaakt door presentator en regisseur Koen Bugter laat Ayoub nóg meer in zijn ziel kijken: wat motiveert hem om voor dag en dauw van Amsterdam naar het platteland te reizen om de koeien te melken? En waarom wil hij zo graag een eigen boerderij? 

Foto: NH Nieuws

Ayoub moet in de eerste podcastaflevering rennen voor zijn leven door een losgebroken varken, is ietwat bang dik te worden door het eten van liters zelfgemaakt ijs en de jonge boer doet een liefdesverklaring aan koeien en het platteland. "Niet bijten vriend," aldus boer Ayoub tegen een verbaasd varken.

En kijk ook de video terug met opnieuw Boer Ayoub in de hoofdrol. Je ziet onder meer hoe de jonge boer in de zevende hemel is door een stukje kaas.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.