Ga naar Content

Ten Hag na eenvoudige Ajax-zege: "Enige minpunt was de effectiviteit"

Ajax won vandaag kinderlijk eenvoudig met 3-0 van Heracles Almelo. De koploper van de eredivisie had weinig te duchten van de opponent uit Twente. Ajax-trainer Erik ten Hag was na afloop dan ook meer dan tevreden met het spel van zijn ploeg. "In alle facetten van voetbal een uitstekend Ajax gezien."

Erik ten Hag zag een uitstekend Ajax - NH Sport

Dynamiek

Bij Ajax begon Steven Berghuis dit keer als linkermiddenvelder. Ten Hag vond Berghuis de beste speler aan de zijde van de Amsterdammers. Volgens de winnende trainer zorgt de aankoop van Feyenoord voor extra dynamiek binnen het elftal.

Ten Hag zag Steven Berghuis uitblinken bij Ajax - NH Sport

Man van de wedstrijd

Davy Klaassen werd, mede dankzij de openingstreffer van zijn voet, verkozen tot man van de wedstrijd. De Hilversummer kreeg vanwege de afwezigheid van de zieke Ryan Gravenberch een basisplaats van Ten Hag. Klaassen belandde door de komst van Steven Berghuis op de reservebank en was daar uiteraard niet blij mee.

Het was voor Davy Klaassen frustrerend om op de bank te belanden - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]