Ga naar Content

Vertrekt trainer Pascal Jansen van AZ naar PSV? "Ik sluit niets uit"

Bij AZ heeft Pascal Jansen de laatste maanden bewezen een uitgekocht elftal opnieuw op te kunnen bouwen. Daarnaast loopt zijn contract nog tot de zomer van 2023 en was hij vijf jaar werkzaam bij PSV. Gisteren werd bekend dat trainer Roger Schmidt na het einde van het seizoen vertrekt bij de Eindhovenaren.

Pascal Jansen in beeld bij PSV? - NH Sport / Stephan Brandhorst

In lijstjes worden namen genoemd als Ronald Koeman, Guus Hiddink, Ruud van Nistelrooij, Henk Fraser, Wim Jonk, Phillip Cocu en Kees van Wonderen. Het is dan wellicht vreemd dat Jansen niet in verband wordt gebracht met de Eindhovenaren.

AZ gaat morgen uitgerekend bij PSV op bezoek. Jansen zal het echter geen moment in zijn hoofd halen om met de PSV-leiding, die hij overigens goed kent uit zijn periode in Eindhoven, een gesprek over het trainerschap aan te boren.

Trainer Pascal Jansen houdt zijn kaken op elkaar - NH Sport / Stephan Brandhorst

De Alkmaarders spelen morgen om 20.00 uur tegen nummer twee PSV. AZ staat momenteel vijfde in de eredivisie en is inmiddels 13 officiële wedstrijden op rij ongeslagen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]