Ga naar Content

Corona-uitbraak bij handbalsters Volendam; opnieuw wedstrijd SEW afgelast

De handbalsters van SEW wachten nog altijd op hun eerste wedstrijd van 2022. Vandaag werd bekend dat ook het duel tegen Volendam, dat zaterdag op het programma stond, niet door zal gaan. Dit keer is er bij Volendam sprake van een corona-uitbraak.

Volendam - SEW tijdens de NH Cup - Foto: Jaap van der Pijll

SEW zag dit jaar al drie wedstrijden worden afgelast vanwege corona. Afgelopen weekend ging het duel tegen VZV ook al niet door vanwege een positieve test binnen het team van de Nibbixwouders.

Quarantaine

Dit keer gaat het juist om een of meerdere coronabesmettingen aan de zijde van Volendam. De provinciegenoot was tot op heden nog gespaard gebleven van afgelastingen. De selectie van trainer Serge Ter Horst is daarom in quarantaine gegaan en zal deze week ook niet trainen. 

Afgelopen zaterdag won de ploeg uit het vissersdorp van hekkensluiter Fortissimo. Wanneer de wedstrijd tussen SEW en Volendam wordt ingehaald is nog niet bekend. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]