Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Benaissa Benamar na basisdebuut FC Volendam: "Ik voelde het vertrouwen van de trainer"

14 januari 2022, 23.04 uur · Door Edward Dekker

Kersverse aanwinst Benaissa Benamar mocht vanavond van FC Volendam-trainer Wim Jonk direct in de basis beginnen. De verdediger maakte de negentig minuten tegen NAC Breda (0-0) vol, al liep hij de laatste minuten wel op zijn tandvlees.

De huurling van FC Utrecht zei direct ja toen Jonk vroeg of hij zich fit genoeg voelde om te spelen. "Ik wil zo snel mogelijk minuten maken en voelde het vertrouwen van de trainer."

Tekst gaat verder onder de video.

Benaissa Benamar was niet verbaasd dat hij in de basis begon - NH Sport / Edward Dekker

In vergelijking met het duel tegen Telstar (2-1) wijzigde trainer Wim Jonk zijn basisformatie op vier plaatsen. Mike Eerdhuijzen, Calvin Twigt, Kevin Visser en Ibrahim el Kadiri belandden op de bank. Naast Benamar mochten ook Franco Antonucci, Walid Ould-Chikh en Boy Deul in de basis beginnen.

De omzettingen hadden niet het gewenste resultaat. FC Volendam speelde grote delen van de wedstrijd slordig en kwam voor het eerst in lange tijd zelf niet tot scoren.

Tekst gaat verder onder de video. 

Trainer Wim Jonk zag een ren-je-rot-wedstrijd - NH Sport / Edward Dekker

FC Volendam speelt komende vrijdag opnieuw uit. Dan staat de ontmoeting met MVV Maastricht op het programma. Natuurlijk is ook die wedstrijd rechtstreeks te volgen op NH Radio.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]