Ga naar Content

Contract Walid Ould-Chikh bij FC Volendam verlengd tot 2025

FC Volendam is met Walid Ould-Chikh een nieuwe contract overeengekomen dat loopt tot de zomer van 2025. De koploper in de eerste divisie heeft een optie voor nóg een jaar.

Walid Ould-Chikh (r) tegen FC Den Bosch - Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

De 22-jarige Ould-Chikh kwam vorige zomer over van het beloftenteam van De Graafschap. Hij kan op meerdere posities uit de voeten. Gisteren begon hij tegen Almere City FC als linksback, maar in de tweede helft schoof trainer Wim Jonk hem door naar het middenveld. Prompt scoorde hij zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal. Na afloop zinspeelde hij al op het nieuws dat vandaag naar buiten kwam.

Tekst gaat verder onder de video.

Volgens Walid Ould-Chikh wordt het weekend nóg mooier - NH Sport/Edward Dekker

Tegen Almere (2-3 winst) stond Ould-Chikh, die in de jeugd voor FC Twente en PEC Zwolle uitkwam, voor de tweede keer dit seizoen in de basis. Zes keer verscheen hij als invaller binnen de lijnen. 

Zijn broer Bilal, oud-speler van ADO Den Haag, traint ook al enige tijd mee bij  FC Volendam. Of hij eventueel ook aan de selectie van Jonk wordt toegevoegd, is niet duidelijk. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]