Ga naar Content

Verslagenheid bij Jong Ajax: "We gooien al het harde werken hier in de put"

Het moest een feestavond worden voor de spelers en staf van Jong Ajax. De beloftenploeg ging aan kop en een overwinning bij het laaggeklasseerde TOP Oss betekende de periodetitel voor de Amsterdammers. Het liep vlak voor het eindsignaal mis en Jong Ajax speelde met 1-1 gelijk. "We gooien alles hier weg", zegt aanvoerder Youri Regeer.

Regeer: "Dit voelt als een keiharde nederlaag" - NH Sport / Stephan Brandhorst

Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd en was via Naci Ünüvar dichtbij de openingstreffer, maar de aanvaller raakte met een volley de lat. Vervolgens slaagde Jong Ajax er niet in om af te drukken, maar in de 54e minuut was het wel raak via Nordin Musampa. Trainer John Heitinga legt na afloop de vinger op de zere plek. "Er zat stress en angst in op het einde."

Tekst loopt door onder de video.

Heitinga: "Kritisch kijken waar we de punten laten liggen" - NH Sport / Stephan Brandhorst

De spelers lagen er verslagen bij na afloop op het veld in Oss. "Het voelt als een keiharde nederlaag", zegt een zichtbaar teleurgestelde Regeer. Vlak voor tijd maakte Kaj Tejan de gelijkmaker, waardoor Excelsior over de Amsterdammers heen ging in de strijd om de tweede periode. "We weten wat er op het spel stond. De teleustelling overheerst duidelijk", besluit Regeer.

Regeer: "Al het harde werken gooi je hier in de put" - NH Sport / Stephan Brandhorst

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]