Ga naar Content

Telstar treft oude bekenden in bekerduel met Spakenburg

Aanvallers Floris van der Linden en Robin Eindhoven spelen bij Spakenburg. Dinsdag treffen ze met de tweededivisionist hun oude club Telstar in de KNVB-beker.

Floris van der Linden en Robin Eindhoven spelen dinsdag tegen hun oude team Telstar - NH Nieuws

Het gebrek aan speeltijd was de reden dat de spitsen vertrokken uit Velsen-Zuid. Toch blikken ze allebei positief terug op hun tijd bij Telstar. "Fantastisch. Dat klinkt misschien gek omdat ik mijn contract uiteindelijk heb laten ontbinden, maar ik kwam van de zondag vierde klasse. Dankzij het eerste jaar onder trainer Michel Vonk speel ik nu op dit niveau", aldus Van der Linden, die van 2016 tot 2018 het shirt van Telstar droeg.

"Dankzij het eerste jaar onder trainer Michel Vonk speel ik nu op dit niveau"

voetballer floris van der linden

"Ik ben in een goede sfeer vertrokken. Ik ben blij dat ik het heb gedaan, maar ik ben blij dat ik nu bij Spakenburg kan voetballen", vertelt Eindhoven. Hij speelde vorig seizoen bij Telstar.

NH Sport zocht beide mannen op in Spakenburg en maakte in aanloop naar het bekerduel de bovenstaande reportage. Telstar - Spakenburg begint dinsdagavond om 21.00 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]