Ga naar Content

Gerelateerde videos

Oud-AZ'er Barry van Galen neemt het op voor veldbestormers AZ-stadion

Zaterdagavond tijdens AZ - NEC drong een groep relschoppers het AZ-stadion binnen. Voormalig AZ'er Barry van Galen neemt het op voor de veldbestormers. "Dat zijn gewoon jongens die naar een wedstrijd willen. Ze hebben niets gedaan", aldus Van Galen.

Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

"Iedereen roept om een stadionverbod. Ik heb het alleen over de AZ supporters. Ze hebben geen steward voor hun bek geslagen en nog geen ruit ingetrapt", nuanceert Van Galen. 

"Ze hebben geen steward voor hun bek geslagen en nog geen ruit ingetrapt"

oud-voetballer barry van galen

Zijn kameraad Piet Keur is het niet met hem eens. "Je moet ze eerst met rubberen kogels tegen hun knieën aanschieten. Moet je kijken hoe snel ze dan weg zijn. De volgende keer schiet je dan met scherp. Moet je opletten hoe snel de rellen over zijn", is Keur duidelijk.

Antony in actie - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

AZ stelt teleur & Antony dolt RKC

In een nieuwe "bakkie pleur met Van Galen en Keur" bespreken beide heren verder het teleurstellende spel van AZ en de schitterende acties van Ajacied Antony. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]