Ga naar Content

Voormalig toptalent Ould-Chikh ziet droom uitkomen bij FC Volendam: "Iets moois in het voetbal"

Een nieuw gezicht deze week op het trainingsveld bij FC Volendam, Bilal Ould-Chikh. Het voormalig toptalent wil weer fit worden en kan dat doen bij de ploeg van Wim Jonk en waar niet geheel toevallig zijn broertje Walid speelt. "Dat is iets moois in het voetbal"

Bilal Ould-Chikh over zijn toekomst en samenspelen met zijn broertje - NH Nieuws

Bilal Ould-Chikh brak op zijn zestiende door bij FC Twente en maakte al snel de stap in 2015 naar Benfica. Tot een debuut kwam het niet bij de Portugezen en vervolgens hopte Ould-Chikh van club naar club. Nu hoopt trainer Wim Jonk vooral dat hij weer flink wil investeren in zichzelf en zo terugkrabbelt naar zijn oude niveau.

Tekst loopt door onder de video.

Wim Jonk over Bilal Ould-Chikh - NH Nieuws

Imago

Inmiddels is Ould-Chikh 24 jaar, woont hij in Blaricum en is de snelle aanvaller de trotse vader van drie kinderen. Hij is dus in korte tijd volwassen geworden en beschikt over een grote tas aan bagage. Toch merkt Ould-Chikh dat hij vaak tegen een negatief imago moet opboksen.

Tekst loopt door onder de video.

Bilal Ould-Chikh over zijn imago - NH Nieuws

Voorlopig blijft Ould-Chikh meetrainen bij Het Nieuwe Oranje en is topfit raken z'n eerste doel en wellicht kan hij dan bij FC Volendam of ergens anders een contract tekenen.

FC Volendam zelf speelt vrijdagavond tegen Jong Ajax in Amsterdam. Dit duel begint om 20.00 uur en is live te volgen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]