Ga naar Content

Voormalig Benfica-talent Ould-Chikh traint mee met FC Volendam

Bilal Ould-Chikh traint sinds vandaag mee met FC Volendam. De 24-jarige aanvaller speelde in het verleden onder meer bij FC Twente, Benfica, FC Utrecht en ADO Den Haag. Ould-Chick krijgt van trainer Wim Jonk de kans om in Volendam aan zijn fitheid te werken. 

Bilal Ould-Chick speelde vorig seizoen veertien wedstrijden voor ADO Den Haag - Foto: Pro Shots / Marcel van Dorst

Ould-Chikh speelde in de jeugdopleiding van RBC Roosendaal en brak vervolgens op jonge leeftijd door in het eerste elftal van FC Twente. In de zomer van 2015 was Benfica overtuigd en legde het ruim één miljoen euro voor hem op tafel. Een grote doorbraak in Lissabon kwam er echter nooit. Na omzwervingen bij FC Utrecht, Denizlispor en ADO Den Haag zat Ould-Chick dit seizoen zonder club. 

Broertje Walid

"Ik ben blij met de kans die FC Volendam mij biedt om fit te worden. Dat is in eerste instantie de insteek", laat Ould-Chikh weten via de twitter-pagina van FC Volendam. Bilal is de oudere broer van Walid Ould-Chikh. Walid maakte onlangs in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen zijn basisdebuut voor FC Volendam. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]